Известие

Collapse
No announcement yet.

майстор в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Айде да ползвам и аз темата на колегата. Можете ли да ми кажете в кой от изброените сервизи в темата според вас разбират най-много от дизели да си реша проблема с колата, който се предполага, че може да се окаже не много болезнен примерно - проблем някъде по турбо пътищата. Проблема съм го описал в тази тема.
    00' Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 к.с.
    97' Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 к.с.
    ex. 95' Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 к.с.; 97' Alfa Romeo 146 1.4 TS 103 к.с.; 95' FIAT TIPO "Mania" 1.6 i.e. 75 к.с.

Comment

Колега отиди при Боби и Хари и виж какво ще ти кажат, а ти си прецини дали ще я правиш при тях или не. Взимат малко скъпо но според мен разбират от алфи доста, въпреки че в темата има противоречиви мнения за тях. Аз лично съм виждал най различни модели на алфа при тях, така че сигурно и от дизели разбират! ЩЕ ПОМОЛЯ КОЛЕГИТЕ ОТ ПЛОВДИВ И ОКОЛИЯТA ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СПОДЕЛЯТ КЪДЕ СИ ПОПРАВЯТ АЛФИТЕ И ДА ДАВАТ МНЕНИЯТА СИ ЗА МАЙСТОРИТЕ ПРИ КОИТО ХОДЯТ! ТЕМАТА НЕ Е ЗАТВОРЕНА, А ИНФОРМАЦИЯТА Е ЦЕННА ЗА ПЛОВДИВСКИТЕ АЛФИСТИ. БЛАГОДАРЯ ВИ!
      Last edited by KRIMINALL; d.m.y г., 13:17.
      http://clubalfaromeo.com/forum/pictu...pictureid=1559 146 1.4 twin spark 16V 103hp на газ BRC

Comment

пич тея в устрем не ги бива
        от личен опит знам
        да не говоря кви цени обевяват

Comment

Първоначално публикувано от milio Покажи съобщение
          от личен опит знам
          Предложи някой дето го бива!
          http://clubalfaromeo.com/forum/pictu...pictureid=1559 146 1.4 twin spark 16V 103hp на газ BRC

Comment

Аз моята винаги я карам при един и същи майстор- Тошо сервиза му е в двора на "Ален Мак" преди беше в улицата срещу ВМИ. Специализирал се е от години по италианските коли, той лично кара само алфи и аз съм съм доволен от цените и обслужването. За проблеми по ел. частта посещавам сервиз "Бош" в двора на аптечно предприятие при Коцето, изключително коректен и честен човек.
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

от личен опит знам
              Е да де, ама аз като го казах това тук и ме обявиха за заядлив малоумник. Така че, трай си, колега. Прав си, но си трай, че тук някои колеги приемат прекалено лично чуждите мнения, неотговарящи на тяхното. Затова сега само си чета и и си гледам сеира. А ти ако имаш нужда за нещо по Алфата, пусни ми едно лично да те водя да ти я направят "от-до". Пък за цените - ти сам ще можеш да си направиш сравнението.
              ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
              ПЛОВДИВ

Comment

от личен опит знам
                е какво сега старите песни на нов глас ли ще ги караме да те попитам аз?за цените да речем че съм съгласен ама за другото не съм съгласен личен опит
                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Благодарности на Гено! Много бързо и съвестно работи човека. Ако трябва да правите нещо по ходовата част - това е вашия човек!
                  Alfa Romeo 145 1.4 16V TwinSpark 103hp [1998]
                  Peugeot 206 1.4 74hp [2001]
                  Renault Megane 2 1.5 dCi 100hp [2005]

Comment

моята я сервизирам в с.Радиново
                    Last edited by tonov; d.m.y г., 22:55.
                    156 2.4 JTD '99 EX

Comment

Колеги препоръчайте ми някой евтин сервиз да ми сменят ролките и ремъка.
                      Благодаря предварително
                      алфа 146 1.4 тс 97г.

Comment

и аз ще попитам за маистор при които да сменя ремъка и ролките в пловдив и нещо за цена ако някои е сменял скоро Благодаря колеги???????
                        sigpicлуди алфи 1.4 т.с 103hp на газ обикновенна газова brc

Comment

Първоначално публикувано от alfa maniak Покажи съобщение
                          и аз ще попитам за маистор при които да сменя ремъка и ролките в пловдив и нещо за цена ако някои е сменял скоро Благодаря колеги???????
                          Колегата Gal76 от фиат форума е твоя човек,много точен с много добри цени и гаранция 50к.- ж.к.Смирненски ул.***** тел.0888 4****4

Колега, моля адреси и телефони на лс
                          tonov
                          Last edited by tonov; d.m.y г., 22:00. Основание: реклама
                          хамелеон 146 т.s 1.6 /00г.
                          Regata 100s /88г

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                            Аз моята винаги я карам при един и същи майстор- Тошо сервиза му е в двора на "Ален Мак" преди беше в улицата срещу ВМИ. Специализирал се е от години по италианските коли, той лично кара само алфи и аз съм съм доволен от цените и обслужването. За проблеми по ел. частта посещавам сервиз "Бош" в двора на аптечно предприятие при Коцето, изключително коректен и честен човек.
                            Миналата година /2010г./ сменях ролка и ремъци на 1,6 боксер и минах да питам за цена през сервизчето до ВМИ, от магазина ми казаха че са се преместели до Ален Маг,и продавачката се обади по телефона за пита за цена.
                            Бях шокиран - 400лчв.само труд./трябвало да се сваля всичко отпред- маска, радиатор и т.н.
                            Сравнение - на половината цена в сервиза на Пещерско шосе , водна помпа, ремъци, ролки и труд и гаранция
                            Last edited by ilievpost; d.m.y г., 22:19.

Comment

Working...
                            X